Cumhurbaşkanından Ana Muhalefete Gezi Yıldönümü İçin Sert Çıkış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ana Muhalefet Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkıştı! Eleştirisinin nedeni ise Gezi Olaylarının Yıldönümü için idi. İşte o açıklamalar...

Cumhurbaşkanından Ana Muhalefete Gezi Yıldönümü İçin Sert Çıkış! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştiren Erdoğan, Suriye hakkında da açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gezi olaylarının 4. yıldönümü için yaptığı paylaşım hakkında eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı, Size ne yapıldı ki hak ve özgürlük mücadelesi veriyorsunuz? diye sordu ve ekledi;

"Ana muhalefetin başındaki zat tweet atıyor, herhalde birçok kardeşim o tweetleri okumuştur. Ne diyor o tweette? Çok enteresan. 'Dördüncü yıl dönümünü kutladığımız Gezi olaylarında hak ve özgürlük mücadelesi verenleri minnetle anıyorum.' diyor. Bu nasıl hak ve özgürlük mücadelesi ya? Yani bir şehri yakacaksınız, yıkacaksınız, polislerimizi şehit edeceksiniz, cam, çerçeve her şeyi indireceksiniz ve buna hak ve özgürlük mücadelesi diyeceksiniz. Size ne yapıldı ki hak ve özgürlük mücadelesi veriyorsunuz? Hak ve özgürlük mücadelesini vermek, Yeşilköy Havalimanından kaçarak Bakırköy Belediye Başkanının evine sığınmak mıdır?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Genel Kurulu'nda Suriye'deki operasyonlar hakkında da 'Eğer Suriye'nin kuzeyinden ülkemize herhangi bir taciz olacak olursa o zaman da artık biz bundan sonra kimseyle bu konuları görüşmeyiz, kararımızı kendimiz veririz'' açıklamasında bulundu.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız   android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Haz 2017 - 20:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler