Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Adayı İnce Görüştü!

Görüşme Sonrası İlk Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

Görüşme Sonrası İlk Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

İkilinin görüşmesi biraz önce sona erdi. Görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, iki Cumhurbaşkanı adayının da Rizeli olduğunu belirterek, hoş bir sohbet olduğunu söyledi. Elitaş, "Sayın Cumhurbaşkanımız'la ile Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sayın Muharrem İnce ve Grup Başkanvekili Engin Altay birlikte güzel bir sohbet ettiler. Birbirlerine başarılar dilediler. İkisi de Rizeliymiş, güzel bir sohbet oldu" ifadelerini kullandı.

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyen İnce, aracına binmeden önce, "Sayın Genel Başkan'a ve AK Partiye başarılar diledik, sohbet ettik, dertleştik" şeklinde konuştu.

Kamudan son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

09 May 2018 - 21:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet - Bedelli askerlik ciksin artik milyonlar bekliyo aileyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mayıs 21:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler