Çorum Alaca'da Feci Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Feci kaza haberi Çorum'dan geldi. TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi feci şekilde can verdi. İşte detaylar.

Son dakika haberi: Çorum'a bağlı Alaca İlçesinde feci bir trafik kazası yaşandı. Bölgeden aluınan son dakika bilgilerine göre bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde Çorum'un Alaca İlçesinde yaşanan feci olayda, Hacı Salep adlı kişinin yönetiminde olduğu öğrenilen bir TIR, Alaca Çevre Yolunda bulunan Zile Kavşağında, Tokat'a bağlı Pazar İlçesinin Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Ömür yönetiminde olduğu öğrenilen 43 LU 451 plakalı otomobil ile çarpıştı. TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında otomobil sürücü Ahmet Ömür, eşi Sibel Ömür ve kızı Ahsen Ömür olay yerinde feci şekilde can verdi. Otomobilde bulunan Cihan Ömür ile çarpışma sonucu devrilen TIR'ın şoförü Hacı Salep ise ağır şekilde yaralandı.

Çevred bulunan diğer sürücülerin ihbar etmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile polis ekipleri gönderildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, kazdaa yaralananları ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kpsscafe.com.tr | Çorum

14 Tem 2017 - 11:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler