Boşandılar Ama Birlikte Hırsızlığa Devam

Antalya'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan çiftin bir süre önce boşandıkları fakat beraber hırsızlık yapmayı sürdürdükleri öğrenildi.

Antalya'da güven timleri, pazarda şüphe üzerine takibe aldığı 2 kişiyi bir kadının çantasından para çalmaya çalışırken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan S.Ö. ve O.G'nin bir süre önce boşandıkları fakat birlikte hırsızlık yapmayı sürdürdükleri belirlendi. Antalya'da özellikle halkın yoğun olduğu pazaryeri ve AVM'lerde simitçi, su satıcısı gibi davranarak suç ve suçlularla mücadele eden güven timleri, Kepez ilçesindeki bir pazarda S.Ö ve O.G. isimli kişileri şüphe üzerine takibe aldı.

İkilinin bir süre sonra alışveriş yapan bir kadının yanına sokulduğunu fark eden ekipler, kadının çantasından para çalındıktan hemen sonra şahısları yakaladı. Mağdur kadının parasını iade eden polis ekipleri şüphelileri gözaltına aldı. Emniyete götürülen eski karı-koca'nın bir süre önce boşandığı fakat birlikte hırsızlık yapmayı sürdürdükleri öğrenildi.

KPSSCAFE - ANKARA

17 Mar 2018 - 17:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler