Bitlis'te Sokağa Çıkma Yasağı ! 5 Terörist Öldürüldü

SON DAKİKA : Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 5 teröristin öldürüldüğü operasyonlarla ilgili açıklama geldi.

Bitlis'te Sokağa Çıkma Yasağı ! 5 Terörist Öldürüldü 

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 9 köy ve bu köylere bağlı mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildiği öğrenildi. Bölücü teröristlere yönelik operasyonlar başladı. Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon çerçevesinde 5 teröristin öldürüldüğü öğrenildi.  Bölücü terör örgütüyle mücadele her safhada devam ediyor.

Hainlere yönelik Bitlis Tatvan'da başlatılan operasyonla ilgili Kaymakamlıktan açıklama geldi. Tatvan Kaymakamlığı 5 bölücü teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili : "5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 32-ç maddesi gereğince 04.04.2017 günü saat 00.00'dan geçerli olmak üzere Çavuşlar, Anadere, Odabaşı, Kuşluca, Yediveren, Dönertaş, Teknecik, Sallıca ve Kısıklı köyleri ile mezra ve bağlılarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının uygulanmasına karar verilmiştir" denildi.

Operasyonun Anadere Köyü kırsalı kısmında teslim ol çağrısına uymayan 5 teröristin öldürülmesiyle birlikte, yine aynı bölgede teröristlerin hazırladığı bomba yapımında kullanılan 270 kg'den fazla amonyum nitrat elde edildi.

Son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, gündemden gelişmeler ve daha fazlası kpss cafe adresinde...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

04 Nis 2017 - 17:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler