Bingöl'de El Yapımı Patlayıcı İnfilak Ettirildi!

Bingöl'de gerçekleşen saldırıda bir askerimiz yaralandı. olayın detayları ve patlamada yaralanan askerimizin son durumu haberimizde...

Bingöl'de El Yapımı Patlayıcı İnfilak Ettirildi!

Bingöl'de askerlerimizin geçişi sırasında infilak ettirilen el yapımı patlayıcı bir askerimizin yaralanmasına sebep oldu.

PKK'lı teröristlerin bölgeye tuzaklamış olduğu el yapımı patlayıcı nedeni ile yaralanan askerimiz Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı ve tedaviye alındı. Bölgede gerçekleşen saldırı ve patlama nedeni bölgede güvenlik tedbirleri arttırıldı. Operasyonlar tüm hızı ile sürüyor.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

06 Tem 2017 - 16:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler