Başbakan Yıldırım: " Dünyada Güvenli Ülke Diye Bir Şey Yok!"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da toplanan Dünya Turizm Forumunda konuştu.

Binali Yıldırım:"Dünyanın hiç bir yerinde güvenli ülke yok"  

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da gerçekleşen Dünya Turizm Forumu'nda açıklamalarda bulundu.Başbakan Binali Yıldırım, Turizm sektöründe öne çıkmak için, başkaları hakkında dedikodu üretilmemesi gerektiğini vurguladı.

PARİS NE KADAR GÜVENLİYSE, İSTANBUL O KADAR GÜVENLİDİR

Binali Yıldırım: " Dünyanın hiç bir yerinde güvenli ülke diye bir şey yok.Eğer güvenlikten bahsediyorsak. Terör adres tanımıyor. Avrupanın göbeğinde terör oluyor, Türkiye'de de oluyor, Ortadoğu'da da oluyor, her yerde oluyor. Terörden korkutmak, teröristlerin işine yarar. Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye'de o  kadar güvenlidir. Paris ne kadar güvenliyse İstanbul'da o kadar güvenli, Saraybosna ne kadar güvenliyse Ankara'da o kadar güvenli, Bakü ne kadar güvenliyse İzmir o kadar güvenlidir dedi. Küresel barışın tesis edilmesine destek olalım köstek olmayı bırakalım" dedi.

Ekonomi haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, Turizm haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Şub 2017 - 12:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler