Bakan Açıkladı: FETÖ' nün Sosyal Sorumluluk Oyunu Bozuldu!

Bakan yaptığı açıklamada, FETÖ tarafından uygulanan sosyal sorumluluk oyununun bozulduğunu aktararak, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı...

Açıklamasında," Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında seçim öncesi sebepsiz yere birçok kişinin sosyal yardımını kesmişler. Sadece AK Parti'ye tepki oluşturmak üzere, infial oluşsun diye. Seçim öncesi sosyal yardımlar sebepsiz yere kesilmiş. Örgütle iltisaklı olduğu tespit edilen kişileri görevden aldık ama buna yönelik suistimaller de var." ifadelerini kullanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, "Kreş ve gündüz bakım evlerinden de FETÖ ile iltisakı bulunan yaklaşık 43 tanesinin sözleşmelerini feshettik. Bunun hala değerlendirmesi süren de yaklaşık 569 tane özel kreş ve gündüz bakımevimiz var. " ifadelerini kullandı.

" 17-25 Aralık sonrası Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyulup bu mücadele o zaman kararlı bir şekilde olmalıydı. Gecikmiş bir şekilde, mücadeleyi kuvvetli bir şekilde, hiçbir ödün vermeden sürdüreceğimizi buradan da söyleyebilirim. " şeklinde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, açıklamasında; " Evlat edindirme ve koruyucu aile başvurularını çok titiz bir şekilde değerlendiriyoruz. Çünkü çocuklarımız bizim en kıymetli varlıklarımız. Bu bağlamda da 31 tane evlat edindirme ve koruyucu aile başvurusunun FETÖ ile iltisakı bulunup bulunmadığına dair incelemeleri sürüyor. 9 tane de evladımızı koruyucu ailenin yanından aldık, bakımını bundan sonrası için biz sağlıyoruz. " şeklinde konuştu...

kpsscafe.com.tr | KONYA

28 Oca 2017 - 11:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler