"Atatürk'ün hatırasına hakaret etme" Suçundan İki Kişiye Gözaltı Kararı!

Derin Tarih programında Atatürk'e yapılan hakaret nedeni ile soruşturma açılmıştı. Şimdi ise olayın içinde bulunan iki kişiye gözaltı kararı alındı. detaylar...

"Atatürk'ün hatırasına hakaret etme" Suçundan İki Kişiye Gözaltı Kararı! 

Tvnet isimli televizyon kanalında yayımda olan Derin Tarih isimli programda iki konuşmacı Atatürk ve manevi kızı hakkında olumsuz açıklamalarda bulunmuştu.

Geçtiğimiz gün Derin Tarih programına soruşturma açılmıştı. Şimdi ise ilgili açıklamaları yapan iki konuşmacı gözaltına alınacak. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınan karar kapsamında Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar hakkında soruşturma açıldı. Soruşturmaların Atatürk'e ve annesi Zübeyde Hanım'a yapılan uygunsuz sözler nedeni ile açıldığı öğrenildi.

Memur alımlarını gün ve gün takip edebilmek için KPSSCAFE'nin uygulamalarını kullanınız. Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 May 2017 - 23:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler