Artvin'de Heyelan! Asker ve Sivil Yaralılar Var

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde bugün meydana gelen heyelanda 2'si asker 3 kişinin yaralandığı, heyalan nedeniyle kapanan Hopa-Sarp karayolunun çalışmalardan sonra ulaşıma açıldığı bildirildi.

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde bugün meydana gelen heyelanda 2'si asker 3 kişinin yaralandığı, heyalan nedeniyle kapanan Hopa-Sarp karayolunun çalışmalardan sonra ulaşıma açıldığı bildirildi.

Artvin Kemalpaşa'da bugün meydana gelen heyelanda 3 kişi yaralandı. Yaralıların 2'sinin asker olduğu bildirildi. Üçkardeşler köyü Karadeniz Sahil Yolu'nda kenarında taş ocağı bulunan tepeden öğle saatlerinde kopan kaya parçalarının tehlike saçtığı gerekçesiyle durum Jandarmaya bildirildi. Jandarma bölgede güvenlik önlemi alırken, kopmalar şiddetini arttırdı.

Ardından şiddetli bir heyelan meydana gelerek kaya parçaları yolu tamamiyle ulaşıma kapattı. Bu sırada bölgede görev yapan Uzman Çavuş Muhammet Çimen ve Astsubay Çavuş Kadim Özer ve 1 sivil üzerlerine gelen taş ve kaya parçalarından dolayı yaralandılar. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahelesi yapılan yaralılar Hopa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Heyelanın gerçekleştiği bölgede kapanan yol ekiplerin çalışmasıyla tekrar trafiğe alıştı. Bu arada yaralı askerlerimiz ve bir sivil vatandaşımızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KPSSCAFE - ANKARA

27 Haz 2018 - 19:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler