Ankara'da KHK İle İhraç Edilen 39 Polis Tutuklandı

Ankara'da devam eden ETÖ soruşturması kapsamında KHK ile ihraç edilen polislere yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon ile 39 eski polis tutuklandı. İşte detaylar.

Son dakika haberi Ankara'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Ankara'da devam eden FETÖ soruşturması kapsamında KHK ile kamudan ihraç edilen polisler tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan ve büyük bir kararlılıkla yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında daha önce çıkarılan yakalam kararı sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamudaki görevinden ihraç edilen 39 eski polis tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye getirilen 51 eski polis, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

Nöbetçi sulh ceza mahkemesine sevk edilen şüphelilerden 39'u hakkında tutuklama kararı verilirken, diğer kişiler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 Ekim'de soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Murat Şahingöz'ün talimatıyla, eski emniyet müdür yardımcıları ve daire başkanlarının da aralarında olduğu şüphelileri farklı illerdeki operasyonla gözaltına almıştı.

FETÖ'ye yönelik mücadelenin kararlılıkla devam ettiği açıklandı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Eki 2017 - 09:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler