Alaattin Çakıcı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seçim Sonrası Bomba Sözler !

Alaattin Çakıcı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tehdit. Ferhat Aydoğan aracılığı ile tedavi gördüğü hastaneden saygısız ifadelerin de bulundağı bir açıklama yapan Alaattin Çakıcı şu ifadeleri kullandı: "Devletimiz ve milletimiz, bugün ülkemizin bekası için özgür iradesiyle MHP'nin büyük gayretiyle, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda yeni oluşumun başkanı seçilmesinde en büyük etken sayın Bahçeli ve yol arkadaşlarıdır"

Alaattin Çakıcı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seçim Sonrası Bomba Sözler !
Haber albümü için resme tıklayın

Cezaevinde bulunan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yine tehdit etti.

Tedavisine devam edilen Alaatin Çakıcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kasımpaşa'da doğan Rize Potamya asıllı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu aziz milletimiz ülkeyi yönetme iradesini kendisine teslim etmiştir. Halka konuşmasında ülkeyi terörden temizlediğinden bahsetti, herhalde daha yolun başında olduğumuzu unuttu. Devletimizin sigortası olan ülkücüler ile ilgili bir kelime dahi etmedi. Bir de ülkeyi sokak çetelerinden temizledik diyor. Bu sokak çeteleriyle ilgili söylemi KCK'nın Türkiye genelinde sokak yapılanması olan çeteleri mi anlatmak istiyordu.

DEVLETİN SAHİBİ...

AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı'na oy verenlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a değil, 'beka sorunu yaşayan devlete' oy verdiğini ileri süren suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı açıklamasını şu şekiklde sürdürdü:

"AKP'li olmayan ama devlet bekası için ona oy veren ve verdirenlerin onun selamına ve teşekkürüne ihtiyacı yoktur!

Buradan kendilerine şunu hatırlatmak isterim. Çevrendeki Fetö'cüleri temizle. Devletin değişik kurumlarındaki AB ve ABD'ye hizmet eden hainleri temizlediğin sürece "sözde değil pratikte" adalet kavramından elini çekmezsen, devlet aynı sıkıntıları gelecekte yaşayacaktır, lütfen unutma. Devletin sahibi sen değilsin! Devletin mihenk taşı ülkücüler ve devletine gönülden bağlı her etnik mozaikten olanlardır.

Bu Cuma günü sayın Bahçeli gibi namazdan çıktıktan sonra "Ne mutlu Türk'üm diyene" diyebilecek kadar Türkiye sevdalısı mısın?

DAHA ÖNCE DE TEHDİT ETMİŞTİ

Alaattin Çakıcı daha önce de yaptığı açıklamalarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözler sarfetmiş, bu tehditlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, avukatları da Çakıcı'ya dava açmıştı. Çakıcı, Başbakan Binali Yıldırım'ı da bu göreve getirilmesinin ardından Erdoğan'a mektup yazarak tehdit etmişti.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

27 Haz 2018 - 09:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Beverly - Ne kadar aşağılık adamlarsınız aslınıza tüküreyim bugün yalakalık edersiniz tahttan inince küfür edersiniz. Ne mutlu türküm diyene adam gibi diyorum sizin gibi kaypak ödlek herifler gibi değil kötü birşey dememiş çakıcı ben bir vatandaş olarak eleştiri ve uyarıları dikkate alan bir cumhurbaşkanı isterdim herşeye yargıyı havale edip ceza kestirecek değil yazık ki gözlüklerimizi millet olarak atamayacağız yazık ki takılıp geçmişle yaşayacağız önümüzü göremiyoruz. Alladdin çakıcı 22 senedir cezasını çekiyor sen kimsin idamdan bahsediyorsun sen ne biliyorsun laf olsun diye yazıyorsun çocuğuna., sübyanlara günahsız kadınlara tecavüz eden şiddet edenlere hem hadım hem infaz gelsin devletin kasasını boşaltanlara ve hırsızlara ceza gelsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 09:19
03

Bayburtlu - Aladdin efendi bayburttada yok o dediğin parti büroları bu 1.birde şu var zamanında herşey senin kanalarının elindeydi neden terörü bitirmediniz,senin kankaların olan landlara binen sözde özel harekatçılar yüzündende halk devlete düşman oldu dimi.zamanında alayınız gladyoya hizmet ettiniz şimdi gerçekten vatanına hizmet eden bir adama ve bu devletin başkanına palavradan vatansever tehditleri yapma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 09:19
02

Ulan sen kimsinde - Reisimizi tehdit ediyorsun alçak herif.Adamdaki rahatlığa bak.Cezaevinde bide .Idam gelsin böyle hain,kallesler geberip gitsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 09:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler