Adalet Bakanı Gül'den teröristbaşı Öcalan açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, teröristbaşı Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesi konusuyla ilgili, "Çözüm süreci ve İstanbul seçimiyle alakası yok. Mahkemece verilen bir izin sürecidir." dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Gül şunları söyledi:

Yargı Reformu Strateji Belgesisi'nin temel felsefesi ve sloganı 'Güven veren adalet'. Bu mottoyla çalışmaları yaptık. Belge, Türkiye'nin daha özgürlükçü, demokrasisinin daha da geliştiği, hak ve özgürlüklerin daha da güvence altına alındığı bir yol haritasıdır

(Terör tanımı) Terörle Mücadele Kanunu kapsamında, terörle mücadeleyi zafiyete uğratmadan yapılabilecek düzenlemeler üzerinde çalışıyoruz.

(Nafaka düzenlemesi) Çalışmalarda sona gelindi. Nafaka süresinin alt-üst sınırı olacak, bu süreyi hakim belirleyecek.

(YSK'nın gerekçeli kararı) Karar verildi milletin hakemliğine gidilecek.

(Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesi) Çözüm süreci ve İstanbul seçimiyle alakası yok. Mahkemece verilen bir izin sürecidir.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

24 May 2019 - 09:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

GİDİN - Gidin iktidardan memleketin anasını bellediniz. Sizin gibi çakma müslümanlar istemiyoruz. ne demoklasinin kılıcı gibi 17 senedir milleti emiyorsunuz. Biz bu ülkede emevi islamı iştemiyoruz. 13 uçakla gezen saraylarda yaşayan şaşalı hayat yaşayan milletin sırtından iktidar istemiyoruz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 09:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler