11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den AK Parti Kongresi Mesajı

AK Parti 3'üncü Olağanüstü Kongresi'ne katılmayan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kongre öncesi yazılı mesaj gönderdi. 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün mesajını Divan Başkanı Hayati Yazıcı okudu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den AK Parti Kongresi Mesajı

AK Parti 3'üncü Olağanüstü Kongresi'ne katılmayan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kongre öncesi yazılı mesaj gönderdi. 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün mesajını Divan Başkanı Hayati Yazıcı okudu. Abdullah Gül, mesajında şu ifadelere yer verdi , "Değerli gönüldaşlarım, kıymetli delegeler, fedakar ve cefakar çalışmalarıyla partimizi daima zafere ulaştıran teşkilat mensubu kardeşlerim, arkadaşlarım, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 3. Olağanüstü Kongresi'nin memleketimiz, Türk demokrasisi ve kutlu davamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 14 Ağustps 2001'de o günkü arkadaşlarımızla birlikte kurduğumuz AK Parti 16 yıllık zaman sürecinde ülkemizde pek çok tabuları yıkmış, kronik sorunlara çözüm üretmiş, siyasi, ekonomik ve sosyal konularda çoklu reformlarla halkımıza çok büyük hizmetler yapmıştır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum." 

Hayati Yazıcı tarafından okunan mesaj , salondan cılız bir alkışla karşılandı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 May 2017 - 14:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler