10 Bin Polis Alımı Spor Mülakatı Yer ve Tarihleri Ne Zaman Açıklanacak? (22. Dönem POMEM)

10 bin polis alımı başvuru sonuçları için geri sayım devam ediyor. Polis Akademisi Başkanlığının 22. dönem POMEM 10 bin polis alımı spor mülakatı yer ver tarihlerini açıklaması bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Mülakat yerleri ne zaman belli olacak? POMEM parkuru nasıl?

10 Bin Polis Alımı Spor Mülakatı Yer ve Tarihleri Ne Zaman Açıklanacak? (22. Dönem POMEM)
Haber albümü için resme tıklayın

22. dönem POMEM 10 bin polis alımı için başvurular geçtiğmiz ay alınmıştı. 30 Mart tarihine kadar alınan başvuruların ardından sonuçlar hala açıklanmadı.

PolisAkademisi Başkanlığı, Şubat ayı sonunda yayımladığı ilanında en az önlisans mezunu adaylar arasından 10 bin polis alımı yapılacağı bildirildi. 8 bini lisans (7200 erkek , 800'ü bayan ) 2 bini önlisans (1800 erkek , 200 bayan) mezunu adaylar arasından yapılan polis alımı için başvuruların ilk duyuruda 23 Mart gününe kadar alınacağı bildirildi. Ancak yeterli başvuru olmadığı için 10 bin poolis alımı başvuru süresi 30 Mart'a kadar uzatıldı.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde polis memuru olarak istihdam etmek üzere 10 bin öğrenci alımı için başvuru sonuçlarını binlerce kişi bekliyor. Ancak Polis Akademisi Başkanlığından bu konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Başvuru sürecinin dolmasının üzerinden 16 gün geçmesine rağmen açıklanmayan başvuru sonuçları ve mülakat tarihleri adayları meraklandırdı.

21. dönem POMEM'de sor mülakatı tarihleri, başvuruların sona ermesinden 17 gün sona duyurulmuştu. Bu şekilde bakılacak olursa 22. dönem POMEM başvuru sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor.

POMEM PARKUR

POMEM MÜLAKAT SORULARI İÇİN TIKLAYIN

SPOR MÜLAKAT TARİHLERİ AÇIKLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

15 Nis 2018 - 11:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Elif - Lise son sınıflar için polis başvurulari ne zaman başlayacak??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:59
04

aday - ne kadar geç açıklansa o kadar iyi olacak kilo vermeye devam ediyorum son 7 kilom kaldı bu hafta açıklanırsa yetişmeye bilir inşAllah olabildiğince sağlık testi için zaman uzar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:59
03

SEDAT - Mülakatlar Temmuz/2018 ayında olursa iyi olur düşüncesindeyim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:59
01

caner444 - 22.POMEM MÜLAKAT SINAV GİRİŞLERİ AÇIKLANDI MI?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler