Ünlü Dizide Beklenmeyen Ayrılık!

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Payı'nda beklenmeyen ayrılık yaşandı. Detaylar yazımızda..

Ekranların meşhur komedi dizisi Kardeş Payında Eda rolünü oynayan güzel gözlü oyuncu ani bir kararla ayrıldı. Eda'nın ayrılma nedeninin ise evlendikten sonra olduğu ortaya çıktı. Kardeş Payı dizisinde eczacı rolünde kimin oynayacağı ise merak konusu oldu.

Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ahmet Kural'ın başrollerde oynadığı Kardeş Payı dizisinin önemli karakterlerinden olan Eda'yı canlandıran İpek Yaylacıoğlu'nun diziden ayrıldığı iddia edildi. Dizide Metin'in (Ahmet Kural) eczacı sevgilisi rolündeki Yaylacıoğlu'nun ayrılma kararını, evlendikten sonra aldığı söyleniyor.

Dizinin yayınlanan 27. bölümünde “Salih Abi” karakterini canlandıran Burak Satıbol ile rol gereği yürürken rögar kapağından aşağı düşen İpek Yaylacıoğlu'na çekim bittikten sonra Selçuk Aydemir'in “Kardeş Payı'na yaptığı inanılmaz katkılardan ötürü İpek Yaylacıoğlu'na teşekkür ediyoruz” demesi de bu iddiayı kuvvetlendiriyor.

11 Mar 2015 - 06:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler