Sinop, yağmura teslim oldu

Sinop’ta aniden bastıran sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı.

Sinop’ta aniden bastıran sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. Aniden bastıran yağmur, yaklaşık bir saat sürdü. Sabah saatlerinde deniz üzerinde dört ayrı noktada hortum çıktı. Vatandaşların yaklaşık yarım saat boyunca korkuyla izlediği hortum, Ada Burnu açıklarında...
Sinop’ta aniden bastıran sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. Aniden bastıran yağmur, yaklaşık bir saat sürdü.

Sabah saatlerinde deniz üzerinde dört ayrı noktada hortum çıktı. Vatandaşların yaklaşık yarım saat boyunca korkuyla izlediği hortum, Ada Burnu açıklarında yine deniz üzerinde kayboldu. Hortum ardından Sinop şehir girişini takip eden Sakarya Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde ana yol güzergahı adeta dere yatağına dönüştü, seyir halindeki sürücüler araçları ile ilerlemekte zorlandı. Bazı araçlar, yollarda oluşan su birikintilerine saplandı. Yoğun yağış nedeniyle kanallar suyu kaldıramayınca rögar kapakları da patladı.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise koşarak yağmurdan kaçmaya çalıştı. Yağışın şiddetini arttırmasıyla özellikle Sinop-Samsun karayolunda seyreden sürücüler zor anlar yaşadı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerine su bastı İncedayı Mahallesi'ndeki bir evi de su bastı. Evin içi kanalizasyon suyu ile doldu eşyalar zarar gördü.

Evini su basan Muhammet Durmaz, birinci kattaki evinin içinde kanalizasyonların tıkalı olması sonucu kanalizasyon suyunun dolduğunu belirterek, ''Suyun yüksekliği yaklaşık yarım metreye ulaştı. Eşyalarımız büyük zarar gördü.'' dedi.

08 Ağu 2012 - 15:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler