Sigarayı bırakan personellere 491 lira verilecek!

Sigara ile mücadele kapsamında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Ercengiz sigarayı bırakan personellere 491 lira değerinde çeyrek altın verileceğini duyurdu.

Ülke genelinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında sigar ile ciddi bir mücadele yürütülüyor.

SİGARAYI BIRAKAN PERSONELE 491 LİRA  DEĞERİNDE ÇEYREK ALTIN VERİLECEK

Sigarayı bırakanların sayısını arttırmak isteyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise personellerine sigarayı bırakmaları durumunda 491 lira değerinde çeyrek altın vereceğini söyledi

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada, "Valiliğimiz ve tüm kamu kurumları tarafından bir araya gelerek, yaptığımız toplantı neticesinde uyuşturucu ile mücadele konusunda topyekün bir savaş vereceğiz. Bununla birlikte uyuşturucu ve madde bağımlılığının yanı sıra, toplumda yaygın olarak kullanılan ve kötü alışkanlıkların belki başlangıcı olan sigara ile mücadelenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, kendi önümüzü temiz tutmak adına öncelikle kendi kurumumuzdan başlayarak, sigara alışkanlığını bırakan arkadaşlarımızı ödüllendirmek istiyorum" dedi.

SİGARAYA YENİDEN BAŞLAYANLARA CEZA KESİLECEK

Sigarayı bırakanlara 491 lira değerinde çeyrek altın verilmesinin ardından yeniden sigaraya başlayanlara ceza  kesileceği belirten Ercengiz, "Tabii bu işin bir de ceza kısmı var. Bizden ödül alıp, sigaraya tekrar başlayan arkadaşımız olursa, bu başlattığımız sisteme katkı vermeleri ve sigarayı bırakan diğer arkadaşlarımızı ödüllendirme adına geriye 2 çeyrek altın alacağız. Sigarayı bırakmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bu kampanyaya davet ediyorum. Sigarayı bıraksınlar, sağlıklı yaşasınlar" ifadelerini kullandı.

17 Oca 2020 - 19:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler