Şehit Düşmeden Bir Gün Önceki Mesajı!

İdlib'de ki hain saldırılarda şehit olan askerlerimizden Tekirdağlı Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara'nın abisine yazdığı mesaj, herkese ders olacak nitelikteydi. Mesajda helallik isteyen kahraman şehidimiz Kara, "Sizden ricam sakın 'Suriye'de ne işimiz var' diyenlerden olmayın. Gittim gördüm, tam da olmamız gereken yerdeyiz. Yedi düvel bir olmuş, rejimi, Rusyası... Dua edin yeter, selametle" ifadelerini kullandı.

Şehit Düşmeden Bir Gün Önceki Mesajı!
Haber albümü için resme tıklayın

İdlib’de rejim kuvvetlerince Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik gerçekleştirilen alçak hava saldırısı sonrasında 33 tane kahraman askerimiz şehit oldu. Şehitlerimizden biri Tekirdağlı Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara'ydı.

Kara'nın şehit olmadan önce abisine yazdığı mesaj yürekleri burktu. Şehit Onbaşı Kara'nın mesajında şu ifadeleri kullandığı ortaya çıktı:

"Abi biz İdlib'e gidiyoruz, orada şebeke arama yapacak kadar bile yok. Hakkınızı helal edin, sizleri seviyorum. Sizden ricam sakın 'Suriye'de ne işimiz var' diyenlerden olmayın. Gittim gördüm, tam da olmamız gereken yerdeyiz. Yedi düvel bir olmuş, rejimi, Rusyası... Dua edin yeter, selametle."

GEÇEN SENE GAZİ OLMUŞTU

Kahraman şehitlerimizden vatan savunması yapan Tekirdağlı Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara (25) 2018 yılında uzmanlık sınavını kazandıktan sonra Kuzey Irak'ta yaralanarak gazi olmuştu. İki gün önce gönüllü olarak İdlib'e giden Kara, gazilik makamından sonra şehitlik makamına ulaştı.

29 Şub 2020 - 15:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler