Porto Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finaline Yükseldi

Porto farklı kazandığı maçın ardından Şampiyonlar Liginde sona kalan sekiz takım arasında yer aldı. Porto iyi bir futbol oyunu sergiledi.

Porto Basel'i geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

 Şampiyonlar Ligi Son 16 Tur rövanş maçında Portekiz ekibi Porto sahasında İsviçre takımı Basel'i konuk etti. 1-1 biten ilk maçın ardından oynanan rövanş maçında ev sahibi Porto 14. dakikada Yacine Brahimi'nin golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Porto devre arasına 1-0 önde gitti.
İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip 47. dakikada Hector Herrera ile skoru 2-0'a taşıdı. 56. dakikada Carlos Casemiro ile üçüncü golü bulan Portekiz ekibi 76. dakikada Vincent Aboubakar ile bir gol daha buldu ve maçı 4-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktı. Basel'de Walter Samuel uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.

Fanatik

11 Mar 2015 - 00:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler