Porland, Gastronomi Alanı İçin Ürettiği Çok Özel Ürün Serileri İle Host Mılano Fuarı’nda…

Yenilikçi ve modern tasarımların öncüsü Porland, Host Milano Fuarı’nda Gastronomi alanında ihtiyaca yönelik geliştirdiği özel Alumilite Porselen reçetesi ile darbeye dayanıklı, şık ve modern masa üstü grupları ile her sene olduğu gibi tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Porland, Gastronomi Alanı İçin Ürettiği Çok Özel Ürün Serileri İle Host Mılano Fuarı’nda…
Haber albümü için resme tıklayın

Ödüllü porselen firması Porland, bu sene de dünya gastronomi sektörünün lider fuarlarından biri olan HOST Milano Fuarı’nda 200 m2’lik standıyla yerli üretim gücünü, dünya markaları arasında tanıtıyor olacak. 18-22 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda Porland, gastronomi alanı üzerine geliştirdiği, darbeye dayanıklı Alumilite porselen üretim tekniği ile üretilen yeni serileri ile fuara damgasını vuracak.

Yıllık 70 milyon üretim kapasitesinin %65’ini yurt dışına gerçekleştirerek dünyada ülkemizi 30’dan fazla ülkede temsil eden %100 Türk sermayeli Porland, dünya trendlerini gastronomi alanında da takip ederek ihtiyaçları karşılamak üzere alanında uzman kadrosuyla tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu sene de dünya pazarında aranılan ve takip edilen bir marka olma yolunda güçlü adımlarla ilerlerken, inovatif yaklaşımlı özel reçeteli ürün gruplarıyla adından söz ettirmeye devam edecek.

Porland, masaüstü grubundaki zengin ürün çeşitliliği ve kalitesiyle Host Milano Fuarı’ndaki 9. HALL’de, S11 -S17 - T12 - T18 Standlarında katılımcıları ağırlayacak.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

15 Eki 2019 - 14:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler