PKK Gaziantep'te Boy Göstermeye Çalıştı

Gaziantep'te PKK'lı bir grubun, Öcalan ve PKK lehine slogan atması üzerine, güvenlik güçleri harekete geçti. Polislere zarar vermeye çalışan grup, polise havai fişekleriyle saldırdı.

PKK'lı grup bu sefer Gaziantep'i hedef aldı ve ortalığı karıştırdı. 
 
Beybahçe Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanan ve yüzlerini maskeyle kapatan çoğunluğu çocuk ve gençlerden oluşan 30 kişilik grup, PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atarak çöp konteynerleriyle barikat oluşturarak yolları kapattı. Yasa dışı gösterinin ihbar edilmesi üzerine bölgeye giden polisler, gruptakilere dağılmaları uyarısında bulundu. Ancak, grupta bulunanlar polisin uyarısına havai fişek ve taş atarak karşılık verdi. Polis ekipleri de uyarılara rağmen dağılmayan gruba biber gazı ve zırhlı araçlardan basınçlı suyla müdahale etti. Polisin müdahalesiyle grupta bulunanlar ara sokaklara dağıldı. Barikatları açarak yolları ulaşıma açan polis ise bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.
kaynak: Habere Dikkat

09 Mar 2015 - 00:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler