Kaymakamlıktan 754 aileye Ramazan yardımı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı dolayısıyla 754 aileye 75 bin 400 TL değerinde ayni gıda yardımı yapıyor.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı dolayısıyla 754 aileye 75 bin 400 TL değerinde ayni gıda yardımı yapıyor.         Kaymakam Tuncay Akkoyun, Türkoğlu Sosyal Yardımlaşma ve...
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı dolayısıyla 754 aileye 75 bin 400 TL değerinde ayni gıda yardımı yapıyor.

        Kaymakam Tuncay Akkoyun, Türkoğlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinin aldığı karar ile ayni gıda yardımlarını vatandaşa gıda çeki olarak verildiğini kaydetti. Bayram öncesi vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılamasının bu vesileyle gerçekleştiğini belirten Kaymakam Akkoyun, "Ayrıca esnafa yansıma boyutu da düşünüldüğünde vatandaşımıza gıda fişi olarak yardım yapmamız daha faydalı olacaktır. Devletin yapmış olduğu bu yardımlar, sosyal devlet olmanın gereği olarak gerçekleştirilmektedir. Fakat onun kadar önemli olan toplumun kendi iç dinamikleri içerisindeki yardımlaşma anlayışıdır." dedi.

08 Ağu 2012 - 13:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler