Kardeş Payı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Meraklıları tarafından heyecanla beklenen Kardeş Payı dizisinin 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Peki Yeni bölümde neler olacak? işte detaylar...

 Merarklıları tarafından heyecanla beklenen Kardeş Payı dizisinin 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Peki Yeni bölümde neler olacak? işte detaylar...

Bu hafta yayınlanmayarak akıllarda soru işareti bırakan Kardeş Payı’nın, 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Cumartesi akşamlarının en keyifli dizisi kardeş payı yine gülmekten kırıp geçirecek.
Kardeş Payı, Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını ve Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini üstlendiği komedi türündeki Türk televizyon dizisi. NTC Medya tarafından yapılan dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde Star TV’de gösterime girdi. Dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğuna Selçuk Aydemir oturdu ve ilk sezonu 7 Ağustos 2014 tarihinde 22. bölümü ile birlikte sezon finali yapmıştır.Dizinin ikinci sezonu 29 Ocak 2015’te başlamıştır.
Dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan yer almaktadır. İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıkları olaylar anlatılmaktadır.
Senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir’in üstlendiği, kurgusunu Aykut Yıldırım’ın üstlendiği ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in yaptığı NTC Medya imzalı dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlamıştır. Kardeş Payı, Türkiye’de 60 dakika formatında yayınlanan ilk yerli yapım dizidir.
Metin Özdemir; Tesisatçıdır. Ali ile birlikte “Karapençe VIP” isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Eda’dan hoşlanmaktadır. Ali ile birlikte Dünya’yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.
Ali Özdemir; Açık öğretim terktir. Eşi Şükriye’yi aldatmayı beceremeyip boşanmıştır. Tesisatçıdır. Metin ile birlikte Karapençe VIP isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Metin ile birlikte Dünya’yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.
Feyyza Özdemir; Evin geçimini sağlayan en küçük kardeştir. Müzikhol işletmektedir. Kartal’ın kankası Deniz’den hoşlanmaktadır.

28. bölümde neler olacak?

Metin ve Emrah’ın büyük aşkı Eda rögara düştü ! Şükriye cephesinde neler oluyor? Metin ve Emrah’ın büyük aşkları Eda, rögara düşüyor. Oradan çıkabilecek mi? Salih Abi, Eda’nın çantasını neden aldı? Şükriye, Yiğit’e ilk kez gülüyor. Ali’nin buna tepkisi ne olacak? Kartal’ın Deniz’i kıskanmasının sonucu nereye varacak?

27. bölümde neler oldu?

Metin ve Ali’nin borla çalışan arabası patlatılınca kardeşler bunu kimin yaptığını bulmaya çalışacak. Bu kötülüğü Sezai ve Recai yapmadıysa kim yapmış olabilir? Özdemir kardeşler buna karşılık ne yapacak? Yoksa borla çalışan araba hikayesi bitecek mi?

10 Mar 2015 - 09:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler