Galatasaray Beşiktaş maçı öncesi paylaşım yapan bekçiye soruşturma

Derbi öncesinde alınan güvenlik önlemleri sırasında stat içerisinden fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan bekçi hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Galatasaray Beşiktaş maçı öncesi paylaşım yapan bekçiye soruşturma
Galatasaray Beşiktaş maçı öncesi paylaşım yapan bekçiye soruşturma
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Skor'un haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray-Beşiktaş maçı öncesinde alınan güvenlik önlemleri sırasında stat içerisinden fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşım yapan bekçi hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Galatasaray-Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan Lefter Küçükandonyadis Sezonu Spor Toto Süper Lig Futbol müsabakasından önce alınan tedbirler sırasında, müdürlüğümüz kadrosunda görevli bir çarşı ve mahalle bekçisi tarafından Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu içerisinden fotoğraf çekilmesi ve bu fotoğrafın sosyal medya üzerinden paylaşılması konusu ile ilgili olarak, tespiti yapılan personel hakkında idari soruşturma başlatılmıştır” denildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

05 May 2019 - 17:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Ramazan - ALLAH belanızı versin diyorum başka birşey demiyorum o kadar politikacı siyasetçi her bir boku yiyor onlar hep örtbas ediliyor ne olmuş yani kardeşim fotoğraf çekilmişse ALLAH bin türlü belanızı versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mayıs 17:35
03

Mehmet - Kesin Galatasaraylı taraftarların işidir başka birşey değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mayıs 17:35
01

Unknow - Nolmuş yani paylaşım yapmışsa sanki emniyet teşkilatının gizli belgelerini paylaşmış gibi muamele yapılması çok yanlış. Sizin vicdanınıza tüküreyim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mayıs 17:35


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler