Fenerbahçe 50 Puana Ulaştı

Fenerbahçe, son galibiyetlerden sonra 50 puana yükseldi. Detaylar yazımızda..

Uzun bir aradan sonra Süper Lig'de kıyasıya bir rekabet yaşanırken, G.Saray'ı sahasında mağlup eden Fenerbahçe de yarıştan kopmaya hiç mi hiç niyetinin olmadığını gösterdi. Sarı-lacivertli ekip, Kuyt'ın golüyle puanını 50'ye yükseltti; Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki farkı 1 puana indirdi. Son iki haftada Akhisar'a yenilen ve Konyaspor ile berabere kalan ve taraftarlarını endişelendiren Fenerbahçe aldığı galibiyet ve Galatasaray karşısında oynadığı futbolla 4. yıldız için sonuna kadar mücadele edeceğini gösterdi. Kanarya, Galatasaray'ın hızlı başladığı maçta 15. dakikadan itibaren kontrolü eline aldı ve golü buluna kadar da rakibini sürekli ısırdı. Nitekim geç de olsa 81. dakikada Kuyt ile gole ulaştı ve Kadıköy'de geçilmez olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Fenerbahçe ve öncesinde Beşiktaş'ın galibiyetiyle zirveyi yeniden ateş basarken ligin bitmesine 11 hafta kala Galatasaray averajla liderliğini korudu ama 23. hafta sonunda ciddi bir yara almaktan da kurtulamadı.

FARK 22'YE YÜKSELDİ
F.Bahçe ile Galatasaray, Süper Lig'de 380. kez karşı karşıya geldi. G.Saray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 106 yıllık ezeli rekabette, sarı-lacivertliler, 380 karşılaşmadan 144'ünü kazandı, sarı-kırmızılı ekip ise bu süre içinde 122 kez galip geldi. 114 maçta da eşitlik bozulmadı.

09 Mar 2015 - 04:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler