Depremde yıkılan binalara soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşanan deprem sonrası harekete geçti. Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar gören, yıkılan binalara için soruşturma başlatıldı. Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı da aynı şekilde soruşturma başlatması üzerine, ilgili tüm kurumlar mahkemeye çıkacak, belgeler raporlanacak. İşte o ayrıntılar...

Elazığ ve Malatya'da yıkılan binalara soruşturma kararı Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan geldi. Depremde çöken binalarla ilgili olarak soruşturma başlatan Savcılık, müteahhitleri ve diğer sorumluları tespit edecek. Daha sonra yapılacak bilirkişi incelemesinin ardından kusur ve sorumlulukları belirlenen ilgililer ifadeye çağrılacak. İlgili kurumlardan belgeleri talep edildikten sonra dava süreci resmi anlamda başlayacak.

28 Oca 2020 - 12:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler