Çarpışma'dan Çukur'a bomba transfer! Reytingleri yükseltecek

Reyting rekortmeni Çukur ve sevilen dizi Çarpışma'dan sürpriz işbirliği. Çarpışma'nın Veli'si Onur Saylak, Çukur'a konuk oyuncu olarak katılacak.

Çarpışma'dan Çukur'a bomba transfer! Reytingleri yükseltecek
Çarpışma'dan Çukur'a bomba transfer! Reytingleri yükseltecek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Fenomen dizi Çukur ve Çarpışma, izleyenlerine büyük bir sürpriz hazırlıyor. Pazartesi günleri reytingleri altüst eden Çukur dizisine, Perşembe günleri yayınlanan Çarpışma dizisinden bir karakter katılacak. Konuk olarak Çukur'a katılacak yıldız oyuncunun Çarpışma'nın reytingini de yükseltmesi bekleniyor.

AYNI KARAKTERLE DİZİYE DAHİL OLACAK

Genellikle Amerika'da spin off adıyla uygulanan diziler arası oyuncu değişimine, Çarpışma'nın Veli'si Onur Saylak dahil oldu. Onur Saylak, önümüzdeki bölümlerde Çukur'a dahil olarak Çarpışma dizisinde canlandırdığı Veli karakterine hayat verecek.

DİZİSİNİN REYTİNGLERİNİ YÜKSELTECEK

Dün akşam yeni bölümü yayınlanması beklenen Çarpışma dizisi, Cumhurbaşkanı Özel programı nedeniyle yayınlanmamıştı. Öte yandan Çarpışma için, yayınlandığı ilk bölümlerle düşük reyting sebebiyle final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı. Dizinin yıldız oyuncusu Onur Saylak da, Çukur'a katılarak kendi dizisinin reytinglerde üst sıralara tırmanmasını hedefleyecek.

16 Mar 2019 - 00:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler