Bu il ve ilçelerde 1 Mart'ta da okullar tatil

Ankara'da 1 gün daha tatil Ankara'da okullar 1 gün daha tatil edildi.

Ankara'da 1 gün daha tatil

Ankara'da okullar 1 gün daha tatil edildi. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Resmi ve özel ilk ve orta dereceli okulların, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşler ile özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin de 1 Mart 2012...

Ankara'da 1 gün daha tatil



Ankara'da okullar 1 gün daha tatil edildi. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Resmi ve özel ilk ve orta dereceli okulların, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşler ile özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin de 1 Mart 2012 Perşembe günü, tatilin 1 (bir) gün daha uzatılması kararlaştırılmıştır." denildi.



Ordu'da eğitime kar engeli



Ordu'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Çaybaşı, İkizce, Kumru ilçelerindeki okulların tamamı ile Akkuş ve Ünye'nin belde ve köylerindeki okullar yarın (1 Mart Perşembe) tatil edildi.



İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde 53 köy yolunu kar nedeni ile ulaşıma kapandığı belirtildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin 40 araç ve 70 personelle karla mücadele çalışmalarına devam etti, kapanan köy yollarının açılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.



Çankırı'nın bazı ilçelerinde tatil



Çankırı'da kar tatili uzadı. Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar nedeni ile Çankırı'nın Çerkeş ve Orta ilçelerinde 1 Mart 2012 Perşembe günü de bütün okulların tatil edildiği belirtildi.



Bursa İnegöl'de yarın da tatil



Kuvvetli kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verilen Bursa'nın İnegöl ilçesinde okullar yarın da tatil edildi.



Çorum il merkezi ve ilçeleri



İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının etkili olduğu kent merkezi ve ilçelerde yaşanan olumsuzlukların devam ettiğini belirtti.



Yağışın etkili olduğu il merkezinin yanı sıra Osmancık ve Sungurlu dışındaki ilçelerin tamamında, Sungurlu ve Osmancık ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapan köylerde yarın eğitime ara verildiğini öğrenildi.



Konya'nın bir bölümünde...



Konya il Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2 gündür Konya ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Altınekin ilçesinde taşımalı eğitim yapan okullarda, Kadınhanı ilçesinde ilçe merkezi hariç bağlı belde ve köylerde, Cihanbeyli ilçesinde ilçe merkezi hariç belde ve köylerde ve Derbent ilçesinde ilçe merkezi ve bağlı belde ve köylerde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda perşembe günü eğitime 1 gün süreyle ara verildiği ifade edildi.



Amasya'da da tatil



Amasya'da kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken kentte bazı ilçelerde eğitime ara verildiği bildirildi.



İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Gümüşhacıköy, Hamamözü ve Taşova ilçelerinde yarın, Göynücek ilçesinde ise yarın ve Cuma günü eğitime ara verildiği ifade edildi.



Yozgat’ta eğitime bir gün ara verildi



Yozgat’ta etkili olan kar yağışı ve tipi sebebiyle eğitime bir gün ara verildi. Yozgat Valiliği'nden yapılan açıklamada il merkezine bağlı tüm köy ve kasaba okullarının 01 Mart 2012 tarihinde 1 gün süreyle tatil edildiği duyuruldu. Köylerden taşınan öğrencilerin de aynı tarihte tatil edeceği belirtildi.

 

29 Şub 2012 - 19:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler