Beşiktaş Taraftarı Gücünü Dünyaya Gösteriyor

Dünyanın sayılı taraftarları arasında gösterilen Beşiktaş taraftarları, güçlerini Belçika'da da gösterdi. Belçika'da yaşayan insanları Beşiktaş taraftarı karşısında şoke oldu.

Beşiktaş taraftarları farklarını göstermeye devam ediyor.

 UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında 12 Mart Perşembe günü Beşiktaş'ı konuk edecek Club Brugge zorlu maç için sıkı önlemler alıyor.
Eşleşme tarihinden bu yana Twitter üzerinden olmak kaydıyla bir çok tehdit mesajı alan Belçika ekibi, maç sırasında herhangi bir olay yaşanmaması için bilet satış ve dağıtım işlerini de büyük bir dikkatle yönetiyor.
Bilet satışı yaptığı site geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlılar tarafından 'hack'lenen Brugge, bu durum sırasında bilet alınma olasılığını da düşünerek maç günü kontrollerini daha da sıkılaştırdı. Satış yapılan sitede kayıtlı her kullanıcının yalnızca bir bilet satın alma hakkı bulunuyor. Club Brugge Yönetimi bu durumu değiştirmezken, maç günü satış ofisinin kapalı olacağını duyurdu.
Şu anda 10 binden fazla ev sahibi biletinin satıldığı bilgisi bulunuyor. Beşiktaş'a ayrılan bölüm ise bin 250 kişilik.

SIKI ÖNLEMLER

Beşiktaş Futbol Takımı ile birlikte ateşli taraftarlarını da ağırlayacak olan Brugge kentinde de önlemler sıkılaştırılıyor. Perşembe sabah 10'dan Cuma sabah 10'a kadar stadyuma yakın bölgelerde alkollü içki satışı yapılmayacak. Bu bölge içerisinde kalan her türlü satış merkezi su satışında dahi plastik bardak kullanacak. Öte yandan şehirde havai fişek, gaz ve duman bombasının da satışı şehirde yasaklanmış durumda.

Sporx

11 Mar 2015 - 13:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler