Bakan Soylu'dan Arka Sokaklar Dizisine ''Eyvallah Rıza Baba'' Paylaşımı

Kanal D Kanalında severek ve uzun zamandır izlenen Arka Sokaklar Dizisinde bekçi sahnesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından 'Eyvallah Rıza Baba' diyerek paylaştı

Bekçilere geniş yetkiler tanınması tartışmaları sürerken, Kanal D’nin çok uzun zamandır yayımlanan ve polisiye dizisi olan Arka Sokaklar’ın 542. bölümünde bekçilerle ilgili çekilen bölüm tartışma yaratmıştı...

Bölümde bir çifti rahatsız eden bekçiler canlandırılıyordu. Sahnenin konuşulmasının ardından ise Arka Sokaklar dizisinde bir sahne daha ekranlara geldi. O sahnede “Rıza Baba” karakteri bekçiyi karşısına alarak, “Sokaklarda elimiz gözümüz olacaksınız” ifadelerini kullandı. Bekçi karakteri ise “Elbette müdürüm bunun için eğitildik” karşılığını verdi.

Söz konusu sahneleri ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun paylaşması dikkat çekti. Soylu paylaşımına “Eyvallah Rıza Baba” ifadelerini ekledi.

Bu durum bir önceki sahnelerin ardından “diziye ayar mı çekildi” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İşte o paylaşım ve sahne:

25 Şub 2020 - 09:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler