Bakan Soylu Açıkladı: Kaç İş Yeri Kapatıldı?

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye'de kapatılan iş yeri sayısı hakkında bilgi verdi. Ayrıca sokağa çıkma yasağı ile ilgili de...

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye'de kapatılan iş yeri sayısı hakkında bilgi verdi. Ayrıca sokağa çıkma yasağı ile ilgili de konuşan Süleyman Soylu'nun açıklamaları ise şöyledir.

211 BİN 670 İŞ YERİ KAPATILDI

"Türkiye'de şu anda bizim tespitlerimize göre hayat yüzde 80 durmuş durumda.. Şu ana kadar kapattığımız iş yeri sayısı 211 bin 670. "

İçişleri Bakanı Soylu'dan 'sokağa çıkma yasağı' ile ilgili ise "Gerek yok demem. Bulaşıcılığın hangi ölçekte ve nasıl yayılacağı konusunda bugünden bir şey söyleyebilmek sadece tahmindir" dedi.

29 Mar 2020 - 16:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler