Bağcılar Belediyesinden Termal Kamera ile Önlem

Türkiye'de de koronavirüs (COVID-19) vakalarının artış göstermesinin ardından tedbirler üst düzeye çıkarılıyor. Havalimanları ve TBMM’nin ardından baz...

Türkiye'de de koronavirüs (COVID-19) vakalarının artış göstermesinin ardından tedbirler üst düzeye çıkarılıyor. Havalimanları ve TBMM’nin ardından bazı belediyeler de kapılarına, vücut ısısını ölçen termal kamera koydu.

Bağcılar Belediyesi koronavirüse (COVID-19) karşı önlemler çerçevesinde giriş kapısına termal kamera koydu. Güvenlik görevlileri vücut ısısı ölçümleri yapıldıktan sonra belediyeye girişlere izin veriyor. Vücut sıcaklıkları 37,5 derece ve üzerinde olanlar belediye sağlık görevlilerince bilgilendirilerek en yakın sağlık kuruluşuna yönlendiriliyor.

Tedbirler çerçevesinde ayrıca belediyeye girene maske verilip, el dezenfektanı kullandırılıyor. Vatandaşlar birimlerde 1-2 metrelik sosyal mesafe kuralına uyarak işlemlerini yaptırıyor.

HASTALARA AMBULANS DESTEĞİ

Vefa İletişim Merkezi aracılığı ile Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne yapılan müracaatlar üzerine 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan hastalar sağlık derecesine göre belediye ambulansı veya görev araçları ile hastaneye götürülerek işlemlerinin ardından tekrar evlerine getiriliyor.

28 Mar 2020 - 00:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler