Adalet Bakanlığı Stajyer Avukatların İdari İzinleri Uzatıldı

Adalet Bakanlığı resmi internet adresinde verilen bilgiler doğrultusunda stajyer avukatların idari izinleri 30 Nisan'a kadar uzatıldığını bildirdi. Ad...

Adalet Bakanlığı resmi internet adresinde verilen bilgiler doğrultusunda stajyer avukatların idari izinleri 30 Nisan'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, stajyer avukatların daha önce 30 Mart'a kadar verilen idari izinlerinin 30 Nisan'a kadar uzatıldığını bildirdi. Bakan Gül, “Stajyer arkadaşlarımızın bu dönemi kişisel ve toplumsal sağlığı korumaya azami dikkat ederek geçireceklerine inanıyorum.” dedi.

Adalet Bakanlığı başta ceza infaz kurumları olmak üzere bağlı tüm kurum ve kuruluşlarında uyguladığı koronavirüs önlemlerini titizlikle uygulamaya devam ediyor. Bu çerçevede stajyer avukatları 30 Mart’a kadar idari izinli sayan Bakanlık, stajyer avukatların izinlerini 30 Nisan’a kadar uzattı. Stajyer avukatların izinlerinin uzatıldığını Twitter hesabında açıklayan Bakan Gül, "Stajyer avukatların daha önce 30 Mart olarak belirlenmiş idari izinlerini 30 Nisan'a kadar uzattık. Stajyer arkadaşlarımızın ve tüm personelimizin bu dönemi kişisel ve toplumsal sağlığı korumaya azami dikkat ederek geçireceklerine inanıyorum." paylaşımında bulundu.

29 Mar 2020 - 00:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler