Sanat Dünyasının Acı Günü!

Duayen söz yazarı ve şair Şahin Çandır yaşamını yitirdi. Çandır, ‘Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun’ ve daha bir çok şarkının da söz yazarıydı.

Sanat Dünyasının Acı Günü!
Haber albümü için resme tıklayın

Zeki Müren’den Muazzez Abacı’ya kadar çok sayıda usta yorumcu tarafından okunan, ‘Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun’ isimli şarkının söz yazarı, 88 yaşındaki ünlü şair Şahin Çandır’ın dün vefat ettiği öğrenildi.

Acı haberi ünlü sanatçı Onur Akay, “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun öksüz kaldı!” başlığı ile kaleme aldığı bir yazı ile duyurdu. Akay, “Şarkılarla ağladık, şarkılarla güldük… Şarkılarda ayrıldık, şarkılarda üzüldük… Şarkılarda hayat, şarkılarda ölüm olursa olsun... Ah bu şarkıların gözü kör olsun…” diyerek yorumlamıştı Zeki Müren… Maalesef, ‘Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun’ şiiri öksüz kaldı! Bestesi Avni Anıl’a ait olan bu unutulmaz şarkının söz yazarı ünlü şair Şahin Çandır’ı kaybettik. Değerli şairimiz, Salı gününden bu yana tedavi gördüğü hastanede, 17.05.2019 Cuma günü öğle saatlerinde vefat etti. Cenazesi, 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü, İzmir Üçyol Murat Reis Camii’inde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra, son yolculuğuna uğurlanacak. Ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

18 May 2019 - 09:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Melek - Mübarek ramazanda mübarek günde ölmeyi nasip etmiş Rabbim. Mekanı cennet olsun İnşaAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 09:48


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler