PKK Beytüşşebap'ta büyük tahribata neden oldu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Kurban Bayramı'nda gerçekleştirilen, 2'si asker 4 sivilin hayatını kaybettiği terör saldırısında PKK mensupları, ilçede büyük tahribata neden oldu.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Kurban Bayramı'nda gerçekleştirilen, 2 askerin şehit olduğu, 3 sivil ve bir ambulans şoförünün hayatını kaybettiği terör saldırısı sırasında PKK mensupları, ilçede büyük tahribata neden oldu.

Beytüşşebap'taki terör saldırısının boyutunu fotoğraflar gözler önüne serdi.

Gerçekleştirdikleri saldırılarla vatandaşın hayatını hiçe sayan, Beytüşşebap Toplum Sağlığı Merkezinin yanı sıra kamu binaları ve lojmanları da hedef alan teröristlerin saldırıları sonucu bazı camilerin de kısmen yanarak zarar gördüğü öğrenildi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 24 Eylül gecesi bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine saldırı düzenlenmiş, 2 asker şehit olmuş, 3 sivil hayatını kaybetmiş, 11 polis, bir geçici köy korucusu ve  5 asker yaralanmıştı.

Yaralıların hastaneye ulaştırılması için bölgeye sevk edilen ambulansa da teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuş, ambulans şoförü hayatını kaybetmişti.

İlçede güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarda 56 terörist etkisiz hale getirilmişti.

02 Eki 2015 - 23:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler