Kızı Mutlu'dan türkü dinleyeceği günü bekliyor

Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya, kızının yıllar önce kendisine Babalar Günü hediyesi olarak söylediği, "Seher Yıldızı" türküsünü bir kez seslendireceği günün özlemini duyuyor.

ANKARA (AA) - Diyarbakır'da yaşayan ve katıldığı bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya, kızının yıllar önce kendisine Babalar Günü hediyesi olarak söylediği "Seher Yıldızı" şarkısını yeniden yorumlayacağı günün özlemini duyuyor.

Baba Kaya, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde tedavisi sürdürülen kızının sağlık durumu ve hayallerini AA muhabirine anlattı.

Emekli işçi olan ve şu anda eşi Hanım Kaya ve 5 çocuğu ile kızının tedavisi için Ankara'da yaşayan 60 yaşındaki Kaya, kızının vurulduğunda ablasının evinde olduğunu ve ses yarışmasına hazırlandığını belirterek, şu anda tutuklu yargılanan zanlının gece 03.30 sıralarında kızıyla görüşmek için eve gelerek rahatsız ettiğini söyledi.

"Mutlu'nun gözleri eskisi gibi masmavi parlıyor"

Mutlu Kaya'nın sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğine dikkati çeken Kaya, kızının gözündeki ışığın tekrar yerine gelmeye başladığını söyledi. Kaya, duygularını şöyle ifade etti:

"Vurulduğunu duyduğumda o acıları unuttum artık. Gelişmeler, bana o günleri unutturdu. Bir daha o günleri hatırlamak istemiyorum. Kapatalım o günleri.

Kızımın gözünde ışık var artık. Şu anda çok çok mutluyum. Kızım, iyiye gidiyor, arkamızda devletimizin gücü var. Ben, eminim Mutlu'nun gözleri parlıyor; eskisi gibi, masmavi güzel parlıyor."

"Mutlu'dan en güzel hediyeyi Babalar Günü'nde almıştım"

Mutlu'nun özellikle İbrahim Tatlıses'i çok sevdiğini aktaran baba Kaya, kızının duygularını şarkı söyleyerek ifade etmekten hoşlandığını söyledi. Kaya, kızının en büyük hayalinin, sesi ile bir yere gelmek olduğunu dile getirdi.

Baba Kaya, kendisine de sık sık şarkı söylediğini anlatarak, Mutlu'dan en güzel hediyeyi bir Babalar Günü'nde aldığını söyledi. Kızının Güzel Sanatlar Lisesi'nde okurken kendisine verdiği hediyeden daha önemli bir başka şeyin olamayacağını belirten Kaya, "Babalar Günüydü. Bana bir türkü söyledi, ben ağladım" dedi.

Zanlı'nın yargılanmasına 8 Ekim'de başlanacak

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmış, olayla ilgili Veysi Ercan tutuklanmıştı.

Ağır yaralanan Kaya, Diyarbakır'da Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından Ankara'da Gülhane Askeri Tıp Akademisi Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine sevk edilmişti.

İddianamede şüpheli Veysi Ercan hakkında, "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri bulundurma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 3 yıla kadar hapis cezası istendi. Yargılama  8 Ekim'de başlanacak.

30 Tem 2015 - 12:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler