İHH merkezindeki yangın kontrol altına alındı

İHH'nın Hatay'da, Suriye'ye yardım koordinasyonunu sağladığı merkezin ekmek fırını bölümünde, gece saatlerinde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın kontrol altına alındı.

HATAY/İSTANBUL (AA) - İHH'nın Suriye'ye yardım koordinasyonunu sağladığı merkezin ekmek fırını bölümünde gece saatlerinde, henüz bilinmeyen nedenle çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın kontrol altına alındı.

Yangına Hatay'ın çevre ilçelerinden gelen 30 itfaiye ekibi ve 5 iş makinesi müdahale etti. Söndürme çalışmalarını olay yerinde inceleyen Kaymakam Yusuf Güler, itfaiye ekiplerinin uzun süren gayreti sonucu yangının kontrol altına aldığını söyledi.

Güler, soğutma çalışmalarının gün boyu süreceğini belirtti.

Yangının çıkış sebebi araştırılırken, itfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerinin, sabotaj ihtimali üzerinde durdukları bildirildi.

İHH Genel Başkanı Yıldırım

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, yaptığı açıklamada, ''Şu an yangının neden çıktığını tam olarak bilemiyoruz. Ancak Suriye'ye yardım eden bir grubun deposunda 20 gün önce yangın çıkmıştı. Suriye'ye yardım eden iki yerde yangın çıkması dikkat çekici. Maddi olarak tabii ki çok büyük kaybımız var" dedi.

31 Tem 2015 - 09:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler