Cizre'de sokağa çıkma yasağı sona eriyor

Şırnak Valiliği, Cizre'de uygulanan sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00'de sona ereceğini bildirdi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde 7 günden bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00 itibarıyla sona ereceği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede 4 Eylül Cuma günü saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma yasağının, 12 Eylül Cumartesi günü 07.00'de kaldırılacağı belirtildi.

Bu süre zarfında güvenlik kuvvetlerinin terör örgütü PKK mensuplarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, "Bu süreçte sabır ve duyarlılıkla hareket eden çok değerli Cizreli vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölücü terör örgütüne karşı vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ve kamu düzeninin sağlanması için  geniş güvenlik tedbirlerinin uygulanmasına kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

11 Eyl 2015 - 18:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler