- 03 Oca 2016 - 19:20 G: 22 Nis 2020 - 17:04

Bunları biliyor muydunuz?

Yumurta kırmak için hep kasenin kenarını kullanırsınız değil mi? Ama yaptığınız yanlış yumurtayı düz bir yüzeye vurarak kırarsanız çok daha

mask
Yumurta kırmak için hep kasenin kenarını kullanırsınız değil mi? Ama yaptığınız yanlış yumurtayı düz bir yüzeye vurarak kırarsanız çok daha çabuk kırılacaktır. Popüler GalerilerSon Eklenen Foto Galeriler

Yumurta kırmak için hep kasenin kenarını kullanırsınız değil mi? Ama yaptığınız yanlış yumurtayı düz bir yüzeye vurarak kırarsanız çok daha çabuk kırılacaktır.

2/24
mask

Kağıt havluyu nasıl kullanıyorsunuz? Bir parça kağıt havlu ile ellerinizi kuruluyorsunuz ama hiç bir şekilde yetmiyor değil mi? Kağıt havluyu ikiye katlayarak kullanmayı deneyebilir misiniz? Emin olun sandığınızdan daha etkili olacak.

3/24
mask

Süs mumlarını yakmakta zorlanıyor musunuz? Bunun için spagettiden faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken çakmağınızla spagettiyi tutuşturmak ve mumunuzu onunla yakmak.

4/24
mask

Kavanoz açmakta zorlanıyor musunuz? Kaşıkla bunu kolaylaştırabilirsiniz. Fotoğraftaki gibi kaşıkla biraz kapağı genişlettiğinizde kendini bıraktığını göreceksiniz.

5/24
mask

Çivi çakarken elinize mi vuruyorsunuz? Taraktan yardım almayı deneyin. Fotoğraftaki gibi bir tutuşla bu iş artık çok kolay!

6/24
mask

Kaşarın küflenmesini istemiyor musunuz? O zaman bir miktar tereyağıyla açıkta kalan kısmını ovalarsanız kaşarı bir süre daha saklayabilirsiniz.

7/24
mask

Yapacağınız yemek etrafı çok mu kirletecek? Altına sereceğimiz alüminyum folyo hem yanmayacak hem de ocağı temiz tutacaktır.

10/24
mask

Masanızdaki bardak izlerinden mayonez ile kurtulun. Kağıt havlumuzun üzerine iki kaşık mayonez sürüyoruz. Bardak izinin olduğu bölgeye mayonezli bölgeyi hafif bastırarak bırakıyoruz. 15 dakikadan sonra lekemiz kayboluyor. Yetersiz olursa süreci tekrarlıyoruz.

14/24
mask

Peyniri keserken kesinlikle elinizle dokunmayın. Elinizdeki bakteriler peynirin daha çabuk küflenmesine neden olacaktır. Keserken peyniri ambalajından tutarak kolaylık sağlayabilirsiniz.

16/24
mask

Salataya kullanacağınız marulun üzerine bir adet havlu kağıt koyarak muhafaza ederseniz, marul bir hafta kadar taze kalacaktır.

17/24
mask

Çiçek buketlerinizin dibine bir miktar votka koyarak daha uzun süre canlı kalmalarını sağlayabilirsiniz.

18/24
mask

Kullanmadan önce 24 saat buzlukta bekleterek mumlarınızın daha uzun süre yanmasını sağlayabilirsiniz.

19/24
mask

Peynirin kestiğiniz ucuna kurumasını engellemek için az miktarda tereyağı (ya da margarin) ekleyin.

20/24
mask

Uçlu kaleminizin arkasındaki silgi bitmek üzereyse, silgi yuvasının dibine yuvarlanmış küçük kağıt parçaları yerleştirerek silginin seviyesini yükselip ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

22/24
mask

Doğranmış domates ve domates püresi kavanozlarınızı buzdolabınıza ters duracak şekilde yerleştirin.

03 Oca 2016 - 19:20 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.