7000 Bekçi Alımı Yapılacak İller ve Başvuru Şartları Nelerdir?

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'in talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere 7000 bekçi alımı yapılacağının haberini daha önce siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.Hangi illere başvuru yapılacak ve başvuru şartları ne gibi detaylar yayınlandı.

7000 Bekçi Alımı Yapılacak İller ve Başvuru Şartları Nelerdir?
Haber albümü için resme tıklayın

15 Temmuz 2016 darbe girişiminin ardından çıkarılan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli olan bekçi sayılarının artırılmasını istedi.Bu kapsamda 7000 bekçi alınmasının talimatını verdi ve kararname ile Resmi Gazete’de yayınlandı.29 Nisan 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından 1.5 ay geçmesine rağmen halen alım haberinin yayınlanması adayların heyecanını artırmaktadır.

690 sayılı KHK’ya göre:’’ MADDE 26 - Ekli (1) sayılı cetvelde yer alan kadrolar ihdas edilerek 13/12/1983 tarihli ve 190 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin eki (I) sayılı cetvelin Emniyet Genel Müdürlüğüne ait bölümüne eklenmiştir."ifadeleri bulunmaktadır.

7000 Bekçi Alımı Hangi İllerde Yapılacaktır?

Yayınlanan kararname ve haberlerde ilk olarak İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Hatay, Mersin ve Gaziantep’te başlatılması düşünülmüştür.Bu illerdeki alımlarının bitmesinin ardından diğer illerde alım işlemine geçilecektir.

7000 Bekçi Alım İlanına Kimler Başvurabilir?

İlana başvuracak adayın lise ve dengi bir okuldan mezun olması,askerlik hizmetini tamamlamış olması,30 yaşından küçük olması ve 1 senedir çalışmayı düşündüğü ilde ikamet etmesi gerekmektedir.

MEMUR grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ

Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr KONYA

08 Haz 2017 - 13:55 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

kemal - Hayat sartlarindan dolayi gencligimin en verimli zamanlarini askeri ucretle ozel sektorde taban eleman olarak sürdürdüm yine bu sartlar yuzunden universiteye zamaninda gidemedim disardan kamu yonetimi bölümünü bitirdim üniversite mezunu oldum bu defa yaştan hic bir halt olamıyorum. Yaşım 32 su anda mahalle bekciligine dahi raziyim hicbir zmn küçümsemem ama buna bile muracat edemiyirum..bu devletin mantığı nedir anlamiyorum 35 yap ne bilim hatta 45 yap yaş esnekliği sağla. Şu anda 50 yaşında olan biri 25. Memiriyet yikini doldurup hala gorevinde bu işini yapabiliyorsa 35 yasindaki hevesli bir insan neden yapamasin madem 35 yaş iş için çok gec o zaman 35 yaşına geleni emekli yapin madem bu işe artik uyn değilse. .benim gençliğimi elimden alan hayat sartkaridir hayay sartlarini yaratanda bugun bu yaş sinirlamsini koyan devkettir kimse eşit olamadi ulkede kimi cocukken çalıştı kimiside babasinin parasini yedi hayattan bi haberdi ama sans yine onlara güldü erken okudular erken iş sahibi oldular..yeterin artık ya bi kenara atmayin bizleri onumuzde kocaman yıllar var daha bizde hala hayal kuruyoruz..ve 35 yaş en genc donemedir insanlarin engel olmayın yaş kisitlamalarinizla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
09

Macit - Yedekler İstanbul Valiliğine yazsın alınmaları için çok olursa etkili oluyor ..teşekkürler saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
08

ahmet - şimdi kendi memleketimizin insanı olmamıza rahmen kendi ilimizde başvuru yapamıyoruz böyle bir saçmalık var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
07

Abdullah - Ne zaman alim olacak ya ankara icin bir bilgi verende yok delinin biri kuyuya taş atiyor millette o taşı nasil cikaracagini düsünüyor yaaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
06

Ahmet - Çalışma saatleri bekçilerin nasıl ve hakları neler bilen var mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
05

Musa - gecesi gündüzü yok işte eski usule dönecek o zaman ..böle çok aldıklarına göre sokaklarda gezmelere devam kolay gelsin =)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
04

Ramazan - Mersinde yaşıyorum askerlik şartı yüzünden başvuramıyorum çok saçma ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
03

Erol - Neden lise ilk alıımlar ortaokul mezunlarını aldınız şimdi neden lise

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55
01

Metin - Hayatımız boyunca umutla yasadik okadar zorluğa rağmen hep güldük hep gulumsedik zamanı gelir zaar dedik yaşınız 30 a dayndi hala bu devletten umutluyuz ve istekliyiz feto culer butun her yere girdiler hakkımızı yediler biz vatansever Türk halkı hala umutluyuz bizim gbi gençleri abileri kardeşlere artık bir yol açın acinda arkamızdan gelenler bi oh desin yeter artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 13:55


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler