Yerli Otomobilde İlk Şehir ve Alınacak Personel Sayısı Belli Oldu

Yerli otomobil üretimi için çalışmalar son sürat devam ederken, otomobile takılacak şarj ünitelerinin hangi şehrimizde üretileceği konusu netleşti. Öte yandan bunun için kaç personel alımı yapılacağı da açıklandı.

Yerli otomobil üretiminde ön hazırlık aşamalarında sona geliniyor.

2019'da piyasaya çıkacak olan yerli otomobilin üretileceği şehrimiz byük bir merak ve heyecanla beklenirken, milli otomobilin şarj ünitelerinin üretileceği şehir de belli oldu. AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı bu konu hakkında bir açıklama yaptı ve yerli otomobile takılacak şarj ünitelerinin Erzurum'da üretileceğini söyledi.

Nitelikli iş gücünü yetiştirmek ve özel öğretimin genel öğretimdeki payını yükseltmek amacıyla devletin sektöre sunduğu teşvik ve imkanlarla ilgili devletten beklenenler konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda hükümeti temsil eden Ilıcalı, önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, yerli otomobilin şarj ünitelerinin Erzurum'da üretileceğini belirtti.

EN AZ 100 KİŞİ ALINACAK

Bu proje kapsamında en az 100 kişinin istihdam edileceğini sözlerine ekleyen

 Ilıcalı, "20-30 milyon liralık bir yatırım olacak. 100 kişinin istihdam edeceği yerli otomobilin bir parçası olan şarj üniteleri Erzurum'da üretilecek. Erzurum'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

10 Şub 2018 - 09:50 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

kanuni sultan süleyman - la araba nerde projesi nerde akü mu yok piyasada zavallı bu millet erzurumlulari nasıl kandırıyorsun. 100 kişi diyon . lan lokantada bile 100 kişi çalışıyor sanki çok para verecek akü üretecek falan filan yalan bırakın bu işi sizin yaptığınız siyasetin .........

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 09:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler