Son Dakika! Benzine 10 kuruş indirim

Geçtiğimiz günlerde benzine zam gelmesiyle birlikte son dakika haberi ile Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 10 kuruş indirim yapıldı.

Son Dakika! Benzine 10 kuruş indirim
Haber albümü için resme tıklayın

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) edindiği bilgiye göre, Ankara'da ortalama 6.98 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6.88 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 6.89 liradan 6.79 liraya, İzmir'de 6.99 liradan 6.89 liraya inecek.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

25 Şub 2020 - 21:54 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler