Meral Akşener duyurdu! EYT son durum...

Türkiye'de milyonlarca emekli olmak isteyen vatandaşı yakından ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) hakkında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklamada bulundu. Akşener yaptığı açıklamada EYT sorunun çözüleceğini bildirdi.

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) merakla 2020 yılında EYT sorunun çözülüp çözülmeyeceğini merakla beklerken  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından flaş bir açıklama geldi.

EYT SORUNU ÇÖZÜLMESİNİ BEKLEYENLER HÜSRANA UĞRADI

EYT sorunu 2019 yılında çözülmesi için büyük bir çaba harcanırken 2019 yılının sonuna doğru yapılan açıklamalarla milyonlarca kişi hüsrana uğradı.

AKŞENER'DEN FLAŞ EYT AÇIKLAMASI

Son olarak  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorunu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Seçim yok. Propaganda yapmaya gezmiyoruz. Nutuk atmaya gezmiyoruz. İktidarı kötülemek üzere de gezmiyoruz. Ama sizlerin dertlerini kamuoyu ile paylaşıp bir kamuoyu baskısı, desteği oluşturmak istiyoruz. Biz bunu EYT'lilerde başardık. Henüz çözmediler ama çözecekler ya da biz çözeceğiz. Kardeşin kardeşe düşman olduğu, komşunun komşuya düşman olduğu o kutuplaşma siyasetinden bu ülkeyi çıkaracağız." ifadelerini kullandı..

21 Şub 2020 - 13:32 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

gasp mağduru eyt - biz eyt olarak erken emeklilik yada kıyak emeklilik değil devletin yaptığı ve magduriyet doğuran yasanın geriye dönük işletilerek oluşan gasp mağduru eyt. hakkı olan emekliliğinin verilmesi AKP beş milyon suriyeliye yıllardır bakıyor konu bu ülkenin öz evladı olan eyt olunca yarabbim şükür oluyor bu yanlıştan dönülmeli daha fazla eyt sömürülmeden hakkı olan emeklilik karşılıksız verilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 13:32
02

Ali TARTAR - Ne hükümet ne de başkası EYT yi çözemez ama EYT hepsini çözer tek bir oy kaybı olmadan hemde bankamatik çiler hariç hem EYT hem 3 çocuk oldumu hemen işine son veren devlet sektörleri var iken AKP ye oy biraz zor değil mi zaten bunun olmasını istediler artık işin içinden çıkamıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 13:32
01

Magdur - Biz eytlileri dusunmeyeni bizlerde secimde dusunmeyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 13:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler