Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Ücret Artışı Açıklaması!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ücret artışları konusunda her zaman enflasyon karşısında çalışır bir artışın yapıldığını ifade etti...

Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Ücret Artışı Açıklaması!
Haber albümü için resme tıklayın

Gerçekleştirilen artışları (asgari ücret) her zaman enflasyon ile karşılaştırdığımızda, daima daha aktif ve çalışır bir artış olduğunu ifade eden Malie Bakanı Naci Ağbal, açıklamasında şunları kaydetti:

" Bugün çalışanlar bakımından son 14 yılda hem asgari geçim indirimi bakımından hem de diğer uygulamalara sağladığımız iyileştirme ortadadır. Bugün çalışanların refah düzeyi 2001'in üzerindedir. Asgari ücret dahil olmak üzere bütün yapılan artışları enflasyonun karşısına koyun her zaman için çalışan enflasyonun üzerinde bir ücret artışı almıştır. Biz burada, beyanname veren mükellefler bakımından toplumsal bir talebe dayalı olarak böyle bir düzenlemeyi yapıyoruz, bu doğru bir düzelemedir. Sanki bunları ücretliler bakımından yapmazsak onlara karşı bir yanlışlık yapıyormuşuz gibi bir algı üretilmeye çalışılıyor. Bu doğru bir şey değildir." ifadelerinde bulunan Naci Ağbal, düzenlemelerin toplumsal talebe dayalı olarak gerçekleştirildiğini ifade etti.

kpsscafe.com.tr | KONYA

15 Şub 2017 - 09:28 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

muhsin - bunun başka kaçarı kalmadı ya kadromuzu verirler yada hayırı basar geçeriz o kadar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 09:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler