Hükümetten Emeklilere Bir Müjde Daha

Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan 3600 ek gösterge hakkında yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada 3600 ek göstergeden mevcut emeklilerin de faydalanacağına yer verildi.

Hükümetten Emeklilere Bir Müjde Daha
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika açıklaması geldi. Emeklilere hükümetten bir müjde daha geldi.

Seçim öncesi hükümetin müjdeleri art arda gelmeye devam ediyor.  Bir basın toplantısı düzenleyen Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yapacağımız düzenlemeyle polisimiz, öğretmenlerimiz, hemşirelerimiz, din görevlilerimiz ve idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız. Bu düzenlemeden, halihazırda bu görevlerden emekli olmuş vatandaşlarımız da yararlanacak" dedi.

Özetle 3600 ek göstergerge düzenlemesinden mevcut emekliler de faydalanacak.

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

04 Haz 2018 - 09:28 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Enes - Bu nasıl bir ayrımcılıktır arkadaş veriyorsan hepsine ver vermiyorsan hiç verme. Diğer memurlar memur değil mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 09:28
03

Bilirkişi - Keşke birazda bazı bölümlere izin versenizde kadro açılsa ama yok maalesef gençlik komple işsiz yazık ya herkes kendi okuduğu bölümün mesleğini yapsa izin çıkmadığı sürece kadro açılmıyor KPSS te istediğin kadar hazırlan yok yani yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 09:28
02

zafer kayabaş - az aliyolar biraz daha verin calisan 1600 -- evde yatan 4 bin maas babam maden emeklisi 1600 maas memur 4 bin emekli maas adaletmi bu simdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 09:28
01

Ugur - Kamu yönetimi mezunlarına iş versin devletimiz hiç mi alim olmaz ibf den arkadaş sesimizi duyuralim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 09:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler