Emeklilerin Promosyon Ücretleri Netlik Kazanıyor! Başbakan Açıklayacak

Uzunca sürelerdir gündemde olan ve netlik kazanan promosyon ödemelerine ilişkin son açıklamayı Başbakan Binali Yıldırım yapacak. Açıklamasında promosyon ücretlerinin tutarını aktaracak...

Emeklilerin promosyon ödemesi alması çerçevesinde yürütülmeye çalışılan süreç uzunca zamandır çözüm bekliyor, emekliler konunun çözüme varması gerektiğini dile getiriyorlardı. Nihayet emeklilere promosyon ödemelerinin yapılacağı ifade edilmiş ve emekliler için umut ışığı doğmuştu.

Ancak promosyon ödemelerinde ne kadarlık bir ödemenin söz konusu olduğu hakkında bilgilendirme bulunmuyordu.

Açıklamayı Başbakan Binali Yıldırım yapacak.

Emeklilere ödenecek promosyon ücretlerinin ne olacağı konusunda bilgiyi Başbakan Binali Yıldırım verecek. Başbakanlık kaynaklarından edinildiği ifade edilen bilgilere göre, emeklilere verilmesi planlanan promosyon ödemelerindeki net tutarı, Başbakan Binali Yıldırım açıklayacak.

Bu açıklamanın ardından da hem ödemelerin ne zaman yapılacağı, hem de promosyon ödemelerinin tutarı netlik kazanmış olacak.

Mobil uygulamayı indirin, gelişmeleri kaçırmayın.

KPSS CAFE mobil uygulamamızı indirerek, tüm gelişmelerden anında haberdar olur, bildirim alırsınız. Ayrıca Facebook grubumuza katılarak da merak ettiğiniz tüm konular hakkında yardım talep edebilisiniz. Burada da tüm memur alımları, başvuru süreçleri ve karşılaşılan problemler gibi bir çok noktada yardım alma imkanınız bulunmaktadır.

Uygulama için > TIKLAYINIZ

Gruba katılmak için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | ANKARA

30 Ara 2016 - 12:10 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler