Emekli Promosyon Ödemesi için Başbakan Binali Yıldırım 'dan Haber Bekleniyor

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? emekli promosyon ödemeleri ile ilgili merak edilenler ve daha fazlası kpsscafe.com.tr adresinde..

Emeklilere Promosyon Ödemesi Ne Zaman Yapılacak?

Milyonlarca emeklinin beklediği promosyon ödemelerinin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı fakat, bir kaç güne Başbakan Binali Yıldırım'ın konu ile ilgili net bir açıklama yapması bekleniyor. Aylardır gündemde olan emekli vatandaşlara bankalar tarafından promosyon ödemesi verilmesi konusundaki haberler, emekli vatandaşların artık canını sıkmaya başladı.

Bilindiği gibi emeklilere ödenecek promosyon miktarının 900 lira civarında olacağı öne sürülmüştü ve bu konu emeklilerin oldukça ilgisini çekmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Emekli promosyon ödemeleri konusunda ortaya atılan rakamların gerçeği yansıtmadığını söylemiş ve emeklilerin bu tür beklentilere girmemesi gerektiğini söylemişti. Ödenecek miktar konusunda net bir açıklama gelmedi fakat ödemelerin 3 yıla bölüneceği ve her sene Ocak ayı başında yapılacağı öğrenilenler arasında. Ödemeler emekli maaşlarına göre değişiklik gösterebilecek az maaş alan emeklinin promosyon ödemesi farklı, çok maaş alan emekli vatandaşa yapılacak promosyon ödemesi de farklılık gösterebilecek.  

30 yılı aşkın devlete hizmeti olan vatandaşları da yakından ilgilendiren düzenleme mecliste. 30 yıldan fazla hizmeti olduğu halde 30 yıl üzerinden emeklilik ikramiyesi alan emeklilere ek ikramiye ödenecek. Ödemelerin 2017 yılı içerisinde yapılması bekleniyor.

Ekonomi haberleri, gündem haberleri ve daha fazlası için kpsscafe.com.tr'yi takip etmeyi sürdürün.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

22 Ara 2016 - 10:58 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler