Emekli maaşı alacak olanlar dikkat! ikramiye tarihleri belli oldu...

Emekli maaşı alan ve alacak olanlar merakla 2020 yılında emekli maaşına ek olarak verilecek emekli maaşı ikramiyelerini araştırmaya başladı. Emekli maaşı alanlar 2020 emekli ikramiyelerinin ne zaman verileceğini araştırırken ilk DEFA 2020 yılında emekli maaşı almaya başlayanlar da heyecanlı bir şekilde emekli maaşı ikramiye ödemelerini bekliyor. 2020 yılı emekli maaşı ikramiye ne zaman yapılacak? Emekli maaşı alan ve alacaklara ne kadar ikramiye verilecek? sorularının cevapları haberimizde...

Emekli maaşı alacak olanlar dikkat! ikramiye tarihleri belli oldu...
Emekli maaşı alacak olanlar dikkat! ikramiye tarihleri belli oldu...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Emekli maaşı alan ve alacak olanlar 2020 yılında iki ikramiye ile nefes almış olacak.

2020 EMEKLİ MAAŞI ALACAK OLANLAR DİKKAT!

2020 yılında ilk defa emekli maaşı alacak olanlar ve almaya başlayanlar da merakla emekli maaşlarına ek olarak yapılacak ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

Emekli maaşı alanlar bu yılda iki defa biner lira ikramiye alacak. Emekli maaşı 2020 yılı ikramiye ödemeleri bu yıl Ramazan ve Kurban bayramı öncesinde gerçekleştirilecek. 2020 yılı Ramazan ve Kurban bayramı tarihleri belli olmasından dolayı emekli maaşı ikramiye ödemelerinin de o tarihlerden önce yapılması bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ MAAŞI İKRAMİYE ÖDEMESİ NE ZAMAN?

2020 yılı Ramazan Bayramı 24 Mayıs Pazar ve 26 Mayıs Salı günleri arasında kutlanacak. Ramazan Bayramı Pazar gününe gelmesinden dolayı Emekli maaşı alan ve alacak olanlara emekli maaşı bayram ikramiyeleri en geç 22 Mayıs Cuma günü ödenmesi bekleniyor. 22 Mayıs 2020 yılına kadar emekli olanlara Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenecek.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ MAAŞI İKRAMİYE ÖDEMESİ NE ZAMAN?

2020 yılı Kurban Bayramı ise 31 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 3 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Kurban Bayramı Emekli maaşı ikramiye ödemeleri ise en geç 30 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak. Bu tarihe kadar emekli maaşı ikramiye ödemelerinden emekli olan emekliler faydalanacak.

EMEKLİLER 2020 YILINDA NE KADAR İKRAMİYE ALACAK?

Emekli maaşı alacak olanlar eğer 24 Mayıs 2020 tarihinden önce emekli oldukları takdirde 2 ikramiye yani 2 bin lira emekli maaşı ikramiyesi alırken 24 Mayıs 2020 tarihinden sonra emekli olanlar ise sadece 1 kere emekli maaşı ikramiyesi almış olacak. 31 Temmuz 2020 tarihine kadar emekli olamayanlar ise 2020 yılı içinde ikramiye alamayacak. Emekli maaşı ikramiye tutarı her bayram öncesin bin lira olarak hesaplara yatırılacak.

17 Şub 2020 - 19:05 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler