Bodrum İnşaat Sezonunu Erken Açıyor!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da buluşuyor. Ege’nin iki yakasınıbirleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasındagerçekleştirilecek. 100’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşecekorganizasyon 5 bin ziyaretçi hedefliyor. İnşaat sektörüne yeni bir ivmekazandıracak fuarda, banyo ve mutfak donanımlarından ev mobilyalarına, havuzekipmanlarından bahçe mobilyalarına kadar dekorasyona dair her şey yer alacak.

Bodrum İnşaat Sezonunu Erken Açıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Yerli ve yabancı turistin gözdesiBodrum, gayrimenkul sektöründe yükselişe geçti. Ünlü tatil beldesibüyük şehirlere alternatif arayan inşaat firmaları içinde yeni rota olarak önplana çıkıyor. Bölgede lüks konutprojeleri, otel yatırımları ardı ardına gelirken, turizm ekonomisinin yanı sıragayrimenkulde de önemli bir finansman ortaya çıkıyor. Bu kapsamda yapılan organizasyonlar vefuarlar bir kat daha önem kazanıyor. 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar veSergi Alanı’nda düzenlenecek ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat MalzemeleriFuarı Decoyap Bodrum’ özellikle Ege’desektöre önemli bir hareketlilik katacak.

Sektörünticari hacminin gelişmesi anlamında önemli bir buluşma noktası olacak fuarhakkında açıklamalarda bulunan 

DemosFuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan, “Bankaların kredi faizlerini indirmesiile sektörde yavaş yavaş hareketlenmeler başladı. Bizde oluşturduğumuzuluslararası platform ile bu hareketlenmeye önemli katkılar sağlayacağız. Yerlive yabancı turistin göz bebeği olan Bodrum’da tatil sezonu açılmadan öncedüzenlenecek fuarımız ile birlikte gerçekleşecek ticari faaliyetler hem ülkehem de bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacak.

KPSS Cafe mobil uygulamalarını indirerek yeni ilanlardan ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. IOS uygulaması veya Android Uygulaması yeni yayınlanan ilanlardan ve son dakika gelişmelerden haberdar olmanız için cep telefonunuzda olması gereken tek uygulamadır. Aynı zamanda Kpss Cafe'yi twitterfacebook ve instagram gibi sosyal medya platformlarından da takip edebilirsiniz.

25 Kas 2019 - 10:27 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler